Inleiding

De Amsterdamse Golf Vereniging SHELL (AGV SHELL) werd in juli 1990 opgericht en heeft het doel om het beoefenen van de golfsport voor alle STCA en SPTR-ers toegankelijk te maken. Daarvoor wordt een aantal aktiviteiten georganiseerd. Hier willen wij graag het een en ander over onze vereniging uit de doeken doen. Mocht je na het lezen ervan nog vragen hebben, dan zijn de bestuursleden uiteraard bereid die te beantwoorden.

 

Clubavond
Gedurende april tot en met september wordt iedere donderdagavond op de Golfbaan Waterland (Buikslotermeerdijk 141, Amsterdam) een clubavond georganiseerd. De AGV SHELL heeft tussen 16.50 en 18.00 uur op de wedstrijdbaan starttijden gereserveerd. Voor de ZAC kun je je (mits in bezit van Golf Vaardigheidsbewijs of baanpermissie), aanmelden bij de wedstrijdcommissie.

 

Lessen

Voor beginners sponsert AGV SHELL een serie lessen aangeboden door de golfschool Waterland waarvan het doel is het behalen van het GVB. De golfschool biedt ook thema lessen aan. De lessen zijn rechtstreeks te boeken bij de golfschool. Meer informatie over training of het GVB traject.

 

Wedstrijden

Naast de vaste clubavond worden 9 wedstrijden in de periode april-oktober georganiseerd op verschillende banen door het land, tegen een eigen bijdrage van €10,- per persoon per wedstrijd. Bij iedere wedstrijd wordt er gestreden om een (of meer) bekers en het Pin High klassement.

 

GVB & Handicap Registratie

De AGV SHELL is door het verlenen van de D-status een officiële golfvereniging, waarbij we het behalen van het golfvaardigheidsbewijs (GVB) kunnen aanbieden aan onze leden via onze home-course ‘’de Golfbaan Amsterdam’’ (theorie en praktijk) én officiële qualifying wedstrijden kunnen uitschrijven. Het betekent verder dat de gewenste organisatiegraad en organisatiestructuur voor een golfvereniging aanwezig is, o.a. omdat drie leden zijn opgeleid tot het afnemen van het GVB examen. Tevens kan de AGV SHELL optreden als de handicap autoriteit van haar leden (GVB kaartje en handicap registratie).

 

Golfbaan Waterland – Amsterdam

Golfbaan Waterland – Amsterdam is de home course van de AGV SHELL. De Golfbaan beschikt over ruime oefenfaciliteiten, een golfshop en restaurant. AGV SHELL leden krijgen korting op greenfee’s tegen vertoning van de lidmaatschap pas. Speciaal voor de Clubavond (ZAC) zal er een wekelijks, wisselend menukaartje klaar liggen om de golfavond af te sluiten met een hapje en een drankje.

 

Lidmaatschap en Contributies 2018

·       Shell medewerker uit Shell Technology Centre Amsterdam (STCA) of Shell Projects & Technology Rijswijk (SPTR): €220

·       Relatie : €280

 

 

Statuten en Huishoudelijk Reglement

Dit zijn de huidige Statuten en Huishoudelijk Reglement