Amsterdamse Golf Vereniging Shell

 

Wij bieden dit jaar wederom een aantrekkelijk programma voor onze leden en verheugen ons dan ook op een mooi golfseizoen met hopelijk veel nieuwe leden die kennis gaan maken met de golfsport.

De Amsterdamse Golf Vereniging SHELL (A.G.V. SHELL) werd in juli 1990 opgericht en heeft het doel om het beoefenen van de golfsport voor alle STCA-ers toegankelijk te maken. Daarvoor wordt een aantal activiteiten in April tot en met September georganiseerd. Onze gezellige home course is Golfbaan Waterland – Amsterdam.

·       Clubavond op donderdag avond

·       9 Qualifying Wedstrijden op verschillende banen door het land

Meer informatie over de A.G.V. Shell, het programma, contributies en het lidmaatschap kan hier gevonden worden.

Voor vragen neem contact op met:

·       Mbugua Gitau (AMS)

·       Lodi Schoon (AMS)

 

Lid worden kan door het Aan-en-afmeldformulier naar het secretariaat te sturen per email (voor het email adres, zie het formulier).

Met ingang van 1 december 2011 is stilzwijgende verlenging van lidmaatschappen verboden bij de wet en is de opzegtermijn teruggebracht naar 1 maand. Individuele lidmaatschappen voor sportverenigingen vormen een uitzondering. Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap voor een jaar blijft mogelijk indien het lid niet opzegt. Deze informatie moet op de website makkelijk op de hoofdpagina te vinden zijn. De leden ontvangen dus geen jaarlijkse “geef aan dat je lid blijft” brief. Opzegdatum is dus vóór 1 november van het lopende jaar.

Met sportieve groet,

A.G.V. SHELL BESTUUR & Golfbaan Amsterdam.